Καλώς Ήλθατε,  Τηλ: 2751068747

0

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ARISTON AURES SLIM FLOW

Availability: In stock
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ ARISTON AURES SLIM FLOW 4kW

112,78 €

ManufacturerARISTON THERMOGROUP

Οι ηλεκτρικοί ταχυθερμαντήρες Aures χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια για να παραδίδουν αμέσως ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία χάρη στη συμπαγή δεξαμενή τους των 0.4 l που είναι εξοπλισμένη με ένα ισχυρό θερμαντικό στοιχείο το οποίο ζεσταίνει το νερό αμέσως μόλις ρέει μέσω της μονάδας.

Το Aures διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα ισχύων (από 2kW ως 36 kW) για να ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Με το Aures Pro, η θερμοκρασία του νερού διατηρείται σταθερή στο επιθυμητό επίπεδο λόγω της δράσης της υψηλής απόδοσης θερμοστατικής τεχνολογίας.

Το Aures είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος παροχής ζεστού νερού στο σημείο χρήσης. Ολόκληρη η σειρά Aures μπορεί να υπερηφανεύεται για την ενεργειακή ErP κατηγορία A, επιτυγχάνοντας το ανώτατο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης στον τομέα ηλεκτρικής θέρμανσης νερού.

Όλη η ηλεκτρική ενέργεια που λαμβάνεται από το ηλεκτρικό δίκτυο μετατρέπεται στην απαραίτητη ποσότητα ζεστού νερού που χρειάζεται ο χρήστης.

Το νερό δεν προθερμαίνεται και δεν αποθηκεύεται σε δεξαμενή: μια αποτελεσματική προσέγγιση για την εξάλειψη της απώλειας θερμότητας και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Ο διπλός πόλος Earth Leakage Circuit Breaker (ELCB) αποτρέπει την ηλεκτροπληξία, καθώς ενσωματώνεται σε ένα συνολικό σύστημα ασφαλείας που αποφεύγει τη βλάβη του προϊόντος.

Εάν εντοπιστεί επικίνδυνη τάση, η συσκευή θα διακόψει το ηλεκτρικό κύκλωμα ως μέτρο ασφάλειας.

Χάρη στην εξαιρετική προστασία του προϊόντος κατά της εισόδου νερού, το Aures Slim Single Point μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό του ντους. 

Η σειρά Aures κατασκευάζεται με εξαρτήματα και υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και κορυφαία απόδοση με την πάροδο του χρόνου.

Το Aures Pro διαθέτει ένα δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα που εγγυάται μακροχρόνια ποιότητα και καλή αντοχή στην υψηλή πίεση νερού.

Single point, για να εξυπηρετήσει μόνο ένα σημείο χρήσης (δηλ νιπτήρα ή νεροχύτη), ή multi point, για την παροχή ζεστού νερού σε δύο ή περισσότερα σημεία αποστράγγισης στο σπίτι σας.